HABERLER

Cazın büyüsü Bursa’yı sardı

 

Türkiye’nin en güçlü seslerinden ve en önemli müzisyenlerinden Fatih Erkoç ile ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, birlikte hayata geçirdikleri caz projesi ile 62. Uluslararası Bursa Festivali’nde müzikseverlerle buluştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ve Atış Grup'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 62. Uluslararası Bursa Festivali’nde, bu akşam muhteşem bir caz esintisi vardı.

Türkiye’nin en beğenilen seslerinden ve Bursalıların gönlünde taht kurmuş sanatçısı Fatih Erkoç, caz piyanisti Kerem Görsev ile Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu sahnesini özel caz projesi için paylaştı. Birbirinden muhteşem eserleri Bursalı hayranları için seslendiren Erkoç’un büyülü sesine, piyanosuyla Kerem Görsev eşlik etti. Türkçe şarkılarına izleyenlerin de eşik ettiği gecede cazın büyüsü tüm Bursa’yı sardı. Enstrümantal şovlarıyla seyirciyi kendine hayran bırakan Fatih Erkoç’un şarkıları ve Kerev Görsev’in piyano performansıyla, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde sanatseverler, benzersiz bir müzik ziyafeti yaşadı. 
Gecede Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı(BKSTV) Genel Sekreteri Fehim Ferik, muhteşem konser için Erkoç ve Görsev’e teşekkür etti.